order_bg

Tala Fou

Ua toe oso malosi Saina i faasalaga!

Ae faimai foiPisinisi Korea, o le Iunaite Setete ma le Iuni a Europa o loʻo faʻamalosia lo latou saogalemu tau tamaoaiga e ala i le taofiofia o Saina.I le tali atu, fai mai nisi tagata atamamai e mafai e Saina ona tetee atu i ana elemene o le eleele (REEs).

E pei ona tatou iloa uma, o se tasi o mea sili ona taua mo le gaosiga o chip o eleele e le masani ai.O eleele e le masani ai o loʻo faʻasalalau lautele minerale i luga o le fogaeleele, ma ona o le faigata o le faʻafefeteina, vavaeeseina ma faʻamamāina, ma o le faagasologa o le taulimaina e maua ai foʻi le faʻaleagaina o le siosiomaga ma isi faʻafitauli, o lea e faʻatapulaʻaina ai atunuʻu gaosiga ma o le tau utiuti e tele.

https://www.yingnuode.com/new-electronic-component-ep2agx65df25c6g-5cgxfc7d7f27c8n-5agxfa5h6f35c6n-epf10k40rc240-4-ic-chip-product/

I le taimi nei, o eleele e le masani ai o loʻo faʻaaogaina lautele i pisinisi faʻapitoa e pei o semiconductors, smartphones, maʻa taʻavale eletise, lasers, ma vaalele tau, ma o lea e taʻua ai o le "vitamini o pisinisi faʻaonaponei".

I le tasi itu, o Saina e mauoa i punaoa tau eleele.E tusa ai ma le USGS, o Saina e tusa ma le 60% o le aofaʻi o le REE i le lalolagi atoa i le 2021, sosoo ai ma le US (15.4%), Myanmar (9.3%) ma Ausetalia (7.9%).I lena tausaga, o le US o le faʻatau sili ona tele i le lalolagi o REEs.

O le auupega a le REE a Saina na amata faʻavavevave ia Me 2019, ina ua oʻo le taua o fefaʻatauaʻiga a Amerika-Saina i lona tumutumu.Lua tausaga talu ai, na faia ai leSaina Rare Earth Groupe ala i le tuʻufaʻatasia o pisinisi e tolu a le setete ma lua faʻalapotopotoga suʻesuʻe a le setete.O lea vaega ua sili atu i le 70% o le gaosiga o le eleele e le masani ai Saina.Ua fa'ailoa fa'afia e Saina le ono mafai ona fa'atonutonuina le fa'atauina atu o eleele, ma o lo'o tumau pea le le lava o faiga fa'atatau mai le US ma le EU.E mafua ona o nei elemene e matua seasea lava ma o latou gaosiga e mafai ona faaleagaina ai le siosiomaga.

https://www.yingnuode.com/new-electronic-component-ep2agx65df25c6g-5cgxfc7d7f27c8n-5agxfa5h6f35c6n-epf10k40rc240-4-ic-chip-product/

O le mea moni, ua faʻatapulaʻaina e le malo o Saina le auina atu i fafo i Iapani i le taimi o le feeseeseaiga a Diaoyu Islands i le 2010. E ui lava i taumafaiga a Iapani e faʻalauteleina ana punaʻoa faʻaulufale mai, o loʻo faʻalagolago pea i elemene eleelea mai fafo e 100%, ma o oloa mai fafo mai Saina e sili atu i le 60. % o elemene o le lalolagi e le masani ai Iapani.

I le isi itu, o tekinolosi e faʻamamaina ai le lalolagi e le masani ai o loʻo taʻitaʻia e Saina le lalolagi.I le taimi muamua, na faailoa mai e le aufaasālalau e faapea o le "tama o le lalolagi e le masani ai a Saina" Xu Guangxian ua siitia le tekinolosi o le faamamaina o le eleele seasea a Saina i le tulaga muamua o le lalolagi, ma o le a le itiiti ifo i le 8-15 tausaga mo le Iunaite Setete e maua ai a tatou tekinolosi. !

https://www.yingnuode.com/ds90ub914atrhsrq1-original-brand-new-qfn-ds90ub914atrhsrq1-with-the-salesman-re-validate-offer-pleas-product/

O le mea e sili ona taua o Sainatapula'a fa'alelalolagie le gata o punaoa, ae e aofia ai foi ma tekinolosi faamamaina eleele seasea a Saina ma tekinolosi tuueseeseina eleele e mafai ona oo atu i le 99.999%.O se matafaioi taua tele lea mo le lalolagi atoa, ma o se "ua" faʻafitauli tekonolosi mo le Iunaite Setete i aso nei.

I se faapuupuuga, e mafai ona ta'ua o eleele e le masani ai o se punaoa fa'ata'atia mo se atunu'u.O le taimi lenei, ua faʻamoemoe Saina e faʻaaoga elemene eleelea e le masani ai e tetee atu ai, lea e mafai ona taʻua saʻo le "fitu inisi" o le Iunaite Setete.


Taimi meli: Mati-24-2023