order_bg

Tala Fou

O loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu le gafatia o le gaosiga o le IGBT;Manaoga lelei mo oloa a le server i le 2023;

01 IGBT gaosiga gafatia e fa'aauau pea ona fa'amatu'u O le va i le va o le sapalai ma le mana'oga o le a va'ai i le afa lona lua o le 2023

Ae faimai foiDIGITIMES Suesuega, o le lalolagi insulated gate bipolar transistor (Insulated Gate Bipolar Transistor; Ona o le manaoga malosi i le taavale eletise ma le photovoltaic gaosiga maketi maketi, o le aotelega o le sapalai-manaoga va oo atu i le 13.6% i lalo o le tulaga o le faatapulaaina o le gaosiga gafatia i luga o le itu sapalai.

https://www.yingnuode.com/products/

O le vaʻavaʻai atu i le 2023, o loʻo faʻaauau pea le faʻalauteleina o le gaosiga o le gaosiga o le IGBT i le lalolagi atoa, faʻatasi ai ma le puaa o le tamaoaiga e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻagesegese o le tuputupu aʻe o le maketi o taavale eletise, ma i isi talosaga e fesoʻotaʻi i le IGBT, naʻo le fou faʻapipiʻiina o mea fou. O le gaosiga o le malosi o loʻo i ai le malosi manino, o le mea lea o le a faʻaititia le vaʻavaʻa o le IGBT ma le manaʻoga i le -2.5% i le 2023, ma o loʻo faasolosolo malie lava ona faʻaumatia le le lava o loʻo iai nei.

02 O le manaʻoga mo oloa faʻaumau i le 2023 e lelei, ma o le au faʻatautaia tetele e tolu ua faʻateleina a latou taumafaiga faʻatau.

I lalo o le faatosinaga o faiga faavae e pei o le "infrastructure fou" ma le "fesoʻotaʻiga i sasaʻe-sisifo", o le alamanuia faʻatautaia o loʻo tauaveina le matafaioi mo le tuʻuina atu ma le tuʻuina atu o le tele o punaoa eletise faʻapitoa, ma o le ChatGPT lauiloa talu ai nei e manaʻomia ai foi le mana faʻaogaina AI, le "suauʻu fou" o le vaitaimi numera, ma le manaoga mo diversified malosiaga komepiuta i le alamanuia faafoe o loo tuputupu ae foi ma le mausali.

E tusa ai ma faʻamatalaga o le faʻatauga a le tagata faʻatautaia ma le faʻatauina o upega tafaʻilagi e fesoʻotai i ai, Lenovo, ZTE, Digital China, Baode Computing, Super Fusion, Inspur, Wuhan Yangtze River, Xinhua III ma isi tagata gaosi oloa e masani ona maua le faʻatonuga o le server.

https://www.yingnuode.com/ds90ub953trhbrq1-electronic-components-ic-chips-integrated-circuits-ic-ds90ub953trhbrq1-product/

03 O lo'o pagatia pea le alamanuia masini fa'afoma'i i le le lava o chip

Na taʻua talu ai nei e le kamupani gaosi masini faafomai a Peretania Smith & Nephew, e ui lava o le tele o le le lava o chipset o loʻo faʻaitiitia, ae o loʻo aʻafia pea le au gaosi masini faʻafomaʻi i le le lava o chip.

Deepak Nath, Pule Sili o Smith & Nephew, fai mai o tagata fai masini faafomai e itiiti ni oka nai lo tagata faatau i le tele o isi pisinisi, o lea.tagata fai mea'aie le o fa'amuamua le sapalai o chip i totonu ole alamanuia masini fa'afoma'i.O loʻo iai pea faʻafitauli i le sapalai o chip i totonu o falemaʻi.

04 Totonu: MagnaChip o le a tapunia lana fale gaosi Korea i Saute mo le vaiaso

O Fepuari 24, 2023, o le MagnaChip's wafer fab i Gumi, Gyeongsangbuk-do, Korea i Saute, o le a tapunia mo le vaiaso e tasi mai le aso 25 o lenei masina ona o le faʻateleina o suʻesuʻega ma le faʻavaivai o manaʻoga, e tusa ai ma le sapalai o filifili totonu.

https://www.yingnuode.com/ds90ub953trhbrq1-electronic-components-ic-chips-integrated-circuits-ic-ds90ub953trhbrq1-product/

O le MagnaChip o se gaosiga o meataalo ta'avale fa'aalia moli-emitting diode.O lana maketi i le lalolagi atoa i le 2020 e 33.2%, lona lua lona lua ile Samsung Electronics.Ole laau Gumi e tele lava ina gaosia eletise eletise.Faʻavae i luga o le faʻaogaina o 8-inisi wafers, o le gaosiga o masina taʻitasi e 40,000 fasi.

E tusa ai ma le kuata lona fa a Magna Chip 2022 ma le tausaga faʻaletupe 2022 faʻasalalauga atoa tausaga, o lona fa-kuata tupe maua e $61 miliona, i lalo 44.7% tausaga taʻitasi;O tupe faasili e 26.4%, i lalo 35% mai le vaitaimi lava e tasi i le 2021;O tupe gau a le kamupani e $10.117 miliona, pe a faatusatusa i tupe mama galue e US$63.87 miliona i le vaitaimi lava e tasi i le 2021. O le tausaga atoa 2022 o tupe maua a le kamupani e $337.7 miliona, i lalo ifo o le 28.8% i lea tausaga ma lea tausaga, ma o tupe faasili na liliu mai i se gau mai $83.4 miliona i le tausaga talu ai.

Mai se vaaiga faalekuata, o tupe maua a MagnaChip na matua pa'ū.Na taʻua e le kamupani totonu ole pisinisi o le tapunia ole vaiaso ole MagnaChip e tatau ona mafua mai i le paʻu o le faʻatinoga.

05 NVIDIA: O loʻo tulimatai atu i le toe faʻaleleia o le paʻu pe a maeʻa le faʻamaʻi e ala i AI

NVIDIAtalu ai nei na faasilasila mai ai o ana tupe maua mo le kuata lona fa na faaiuina Ianuari 30, 2022 na ausia se faamaumauga $ 7.64 piliona, i luga 53% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai ma le 8% mai le kuata talu ai.O ta'aloga a le kamupani, nofoaga autu o fa'amaumauga, ma fa'apolofesa va'aiga maketi maketi fa'amaumau tupe maua ta'ikuata ma tausaga atoa.

Jensen Huang, faʻavae ma Pule Sili o NVIDIA, fai mai, "Matou te vaʻaia le malosi o manaʻoga mo NVIDIA faʻatautaia faʻatautaia.NVIDIA o loʻo faʻauluina le alualu i luma i le tele o matata sili ona aʻafia i aso nei, e aofia ai le atamai faʻapitoa, biology numera, saienisi o le tau, taʻaloga, mamanu fatufatuaʻi, taʻavale tutoʻatasi, ma robotics.

"A o tatou ulufale atu i le tausaga fou, o pisinisi a le kamupani o loʻo faʻateleina le malosi, ma o le faʻataʻitaʻiga pisinisi pisinisi fou e faʻaaoga ai le NVIDIA AI, NVIDIA Omniverse ma le NVIDIA DRIVE ua maua le lauiloa," o le tala lea a Jensen Wong.I le fonotaga a le GTC o loʻo lumanaʻi, o le a matou faʻasalalauina foi le tele o oloa fou, talosaga, ma paʻaga komepiuta NVIDIA.


Taimi meli: Mati-03-2023