order_bg

Tala Fou

O se vaega o kata fa'akomepiuta e le lava sapalai tuusao, ma ua si'itia tau

E tusa ai ma le Electronic Times, o se sapalai sapalai totonu o loʻo faʻailoa mai e telepepa ataituaiga tuusao tuusao i le puupuu, aemaise lava RTX 3060 faʻataʻitaʻiga i luga aʻe o le le lava e matua ogaoga.

I lalo o le fa'aalumaga o le fa'asoa, ua fa'atupula'ia nisi tau o pepa fa'ailoga.Faatasi ai ma i latou, o le RTX 3060 TI faʻasologa e masani ona faʻateleina e le RMB 50, ma le GTX 1650 faʻasologa faʻateleina e le RMB 30.

E tusa ai ma lipoti, o mafuaʻaga autu o lenei mea mataʻutia o loʻo i ai i le au gaosi pepa faʻataʻitaʻiga e sili atu le faʻaeteete i suʻesuʻega taʻiala, o le tele o faʻataʻitaʻiga e le o fuafua e faʻatau se numera tele, ma ua faʻateleina e le au gaosi oloa 11 le sapalai i luga ole laiga, e mafua ai le le lava o sapalai i laina tuusao.

O suʻesuʻega a le aufaasālalau na faʻaalia mai le tuʻuina atu o fale faʻataʻitaʻi kata o ituaiga eseese i le afa muamua o Novema, o faʻailoga tetele e foliga mai e le lava le tulaga, lea o le RTX 3060 ma luga atu o faʻataʻitaʻiga e sili ona le lava.

O nisi o tagata fai pisinisi e talitonu, i le tasi itu, o le aʻafiaga o le mining card na mafua ai le faʻaeteete o le sapalai o filifili, ona oʻo ai lea o le fesuiaiga o tupe na mafua ai le tele o vaega ma le faʻatupulaia o le tau o le GPU, ma iu ai ina oʻo atu i le gaosiga o fale gaosi oloa e le mafai ona faʻatau oloa. sili atu, faʻaosoina le "le paleni" le lava, faʻateleina tau.

O lo'o valoia e le alamanuia o lo'o fa'agaoioia e le vaega o sapalai oloa, o le a faasolosolo malie lava ona fa'amalieina le fa'aletonu o le initaneti.


Taimi meli: Tes-01-2022