order_bg

Tala Fou

Pulea pulega IC destocking e le pei ona faamoemoeina, o nisi tagata gaosi oloa e mataala i tau tau!

E tusa ai ma le aufaasālalau a Taiwan Juheng.com, e tusa ai ma tulaga o le sapalai lata mai,o le pusi pulega malosi(PMIC) taimi fa'amama fa'atauga e ono umi atu nai lo le mea na fa'amoemoeina, ma e fa'amoemoe o le a fa'amae'aina e le alamanuia i le Q3 i le tausaga a sau, ma e le malosi le mana'oga e pei ona fa'amoemoeina.

新闻插入图片--PMIC-2023-01-05-P1

I le itu o tagata faatau, o loʻo maualuga pea le tulaga o suʻesuʻega o oloa i lalo e pei o telefoni feʻaveaʻi, PC, ma mea tau eletise, ma o le saoasaoa o le faʻaogaina o mea e maualalo ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina, ma o aso o suʻesuʻega a le au gaosi oloa tetele e tusa ma le 130 aso i le 150. aso, lea e matua maualuga atu nai lo le tulaga masani o le 80 aso i le 100 aso i tausaga ua mavae, ma o loʻo faʻamoemoe e iai se avanoa e vaʻaia ai le suiga i le kuata lona lua o le tausaga fou.

E tusa ai ma talosaga tau taavale, na faailoa mai ai e nisi o le aufaipisinisi i le PMIC, sei vagana ai le vaega o taavale afi, o le a le maeʻa le fetuunaiga o suʻesuʻega o le vaega atoa o le sapalai o alamanuia seia oʻo i le kuata lona lua ma le tolu o le 2023. Fai mai le au gaosiga o masini o nisitupe meataavaleua amata ona faʻaitiitia talu ai nei, e aofia ai avetaʻavale ICs, PMICs ma nisi ICs pulea.Ae ui i lea, o le gaosiga gafatia e leʻi oʻo i le tulaga e mafai ai ona faʻamalieina atoatoa, ma o le faʻamalieina o le faʻamalieina o mea tau eletise i le 2023 o le a naʻo le 80%.

E tusa ai ma le tau, o nisi tagata gaosi oloa o loʻo faʻamalosia foi e Texas Instruments.Ia Oketopa, na lipotia mai ai o Texas Instruments o le a faʻaitiitia le tau o le PMIC, ma o le tau o le tau i le maketi o le pule o le eletise (PMIC) ua lata ina malepe.O lo'o fa'alogoina le Texas Instruments ua fa'aaogaina se ta'iala e sili atu ona fetu'una'i tau mo le PMIC a'o fa'amatu'u mai le malosi fou ma fa'aletonu mana'oga.

E tusa ai ma faʻamatalaga faʻapipiʻi, Texas Instruments o le a ofoina atu faʻaitiitiga e tusa ma le 8% i le 15% faʻatatau i le oloa ma le aofaʻi.

A maeʻa ona tuʻuina atu le Texas Instruments '12-inisi le gaosiga gafatia, o le tau o le 12-inisi e 35% -40% maualalo nai lo le 8 inisi, tuʻuina atu i ai le avanoa sili atu i le fuafuaga tau, ma o le a sili atu le naunau o tagata faʻatau e toe foʻi i. ana oloa, aemaise o taavale afi ma fale gaosi oloa.

Fai mai nisi o tagata fai totonu, o le taunuu mai o le Texas Instruments 'flexible price strategy e vave atu nai lo le mea na faʻamoemoeina, ma o le faʻaitiitiga o tau e sili atu nai lo le mea na faʻamoemoeina, ma o isi tagata gaosi oloa i totonu o pisinisi e ono tulitatao i le faʻaititia o tau, poʻo le sili atu foi i le faatumauina o sea maketi, popole. ina ia sili atu le malosi o le tau o tau i le afa muamua o le tausaga a sau.

I le taimi lava e tasi, o loʻo manaʻomia e le aufaipisinisi a le PMIC le toe foʻi atu o tau o le PMIC i tulaga muamua o le faʻamaʻi, 20% -30% maualalo ifo nai lo le tulaga o loʻo i ai nei, ma le tau maualalo o le PMIC e faʻamoemoe e faʻaitiitia.

O le taitaifono opu'upu'u pulega malosiFai mai le kamupani gaosi Silicon Lijie, o le taamilosaga fetuutuunaiga o oloa a tagata faatau na faʻalauteleina i le afa muamua o le tausaga a sau nai lo le mea na faʻamoemoeina muamua.I le taimi nei, o le tele o poloaiga o loʻo tolopoina, e faaopoopo atu i mea vaivai faʻatau, o loʻo faʻaauau pea le toe faʻaleleia o oloa faʻatautaia i lalo, naʻo le manaʻoga mo taavale malosi fou e malosi, ma e faʻamoemoe o le kuata lona fa ma le kuata muamua o le isi. tausaga o le a i ai i le tulaga o le fetuunaiga o faamaumauga.


Taimi meli: Ian-05-2023