order_bg

Tala Fou

O le a le 'au'aunaga? E fa'afefea ona iloa fa'ailoga AI servers?

O le a le server?

E faʻafefea ona faʻavasega AI servers?

AI 'au'aunaga na tupu mai i fa'aumau masani.O le 'auʻaunaga, toetoe lava o se kopi o le komepiuta a le tagata faigaluega o le ofisa, o se komipiuta maualuga e teuina ma faʻatautaia le 80% o faʻamatalaga ma faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi, ua taʻua o le agaga o le fesoʻotaʻiga.

Afai o le upega o fesootaiga e pei omicrocomputer, api, telefoni feʻaveaʻi o le telefoni faʻasalalau i totonu o le fale, ofisa, nofoaga faitele, ona avea lea o le server ma sui o le falemeli, lea e teu ai taʻaloga i luga ole laiga, upega tafaʻilagi, faʻamatalaga faʻasalalau e fefaʻasoaaʻi e netizens, ma e mafai ona vaevaeina i faila faila, ao. servers computing, servers database, etc.

Pe a faʻatusatusa i komepiuta, e sili atu le manaʻomia o 'auʻaunaga i tulaga o le mautu, saogalemu, ma le faʻatinoga.

 

 

Aʻo leʻi oʻo i le AI server, o le 'auʻaunaga ua matuaʻi oʻo i le faʻaleleia o le vaitau o Wintel ma le vaitau o le ao, faatasi ai ma le oʻo mai o se augatupulaga fou o tekonolosi faʻapitoa, o le "iuga" o le Tulafono a Moore, o le faagasologa faaletino ma le numera autu o lePPUe latalata i le tapulaʻa, ma o le 'auʻaunaga masani e tuʻuina atu le mana komipiuta e le CPU naʻo ia e faigata ona faʻafetaui manaʻoga o AI mo le faʻaogaina o komepiuta.

 

O le a'oa'oina o masini ma le atamai fa'apitoa e fai ma sui o se fausaga fou fou, ma e mana'omia e le atamai fa'apitoa se atina'e tu'ufa'atasi e talimalo ma lagolagoina, ma ua alia'e mai ai fa'aumau AI.

3
3
3
3
4

O le eseesega tele i le va o 'au'aunaga AI ma 'au'aunaga masani, o 'au'aunaga AI e masani ona ta'alo tu'ufa'atasi, e pei o le CPU + GPU, CPU +TPU, CPU + isi kata faʻavavevave, ma isi, o le PPU i leAI serveratoatoa offloads le avega o le mana komepiuta, ma Dangdangs le faatonuga taitai.


Taimi meli: Iuni-25-2023