order_bg

Tala Fou

O le faʻafitauli "le aoga" e mafai ona faʻapuupuuina le ola tautua o vaega e 30%

Faatasi ai ma le gasologa o taimi ma le alualu i luma faifaipea o tekinolosi, o le faʻaaogaina ovaega faaeletonikao le a sili atu ona taatele.E tusa lava pe le manatu se kamupani ia te ia lava o se kamupani tekonolosi, e ono avea ma kamupani i se taimi lata mai.I lepisinisi tau taavale, mo se faʻataʻitaʻiga, o le taʻavale sa avea ma mea faʻainisinia ma ua sili atu ona pei o se "komepiuta i luga o uili e fa."O le mana'oga mai pisinisi tau ta'avale o lo'o a'afia ai le gaosiga a le aufaipisinisi, lea e suia ai le auala e fa'atautaia ai e le Oems (fa'ameamea muamua) le fa'atauina ma le solo.

E tusa ai ma le lipoti a le International Energy Agency (IEA) Global Electric Vehicle Outlook 2023, e sili atu i le 10 miliona taavale eletise o le a faʻatau atu i le lalolagi atoa i le faaiuga o le 2022. E tusa ma le 14 pasene o taavale faʻatau atu i le lalolagi atoa e eletise, faʻatusatusa i le 9 pasene i le 2021 ma itiiti ifo. nai lo le 5 pasene i le 2020. E le gata i lea, o le lipoti o loʻo valoia e 14 miliona taʻavale eletise o le a faʻatau atu i le lalolagi atoa i le 2023, o se faʻaopoopoga 35% o faʻatauga i lea tausaga ma lea tausaga.E le gata o le faʻatau atu o taʻavale eletise, ae o le numera o tupe meataalo e faʻaaogaina i taʻavale o loʻo faʻateleina foi, e pei o le Ford Mustang Mach-E, lea e faʻaogaina ai le lata i le 3,000 chips, o loʻo faʻaalia ai le tele o manaʻoga o maketi taʻavale mo semiconductor i le lalolagi atoa.

A'o taumafai le au gaosi semiconductor e tu'uina atu tekinolosi fou mo maketi o lo'o mana'omia tele ma fa'asolo e le au fa'atau oloa a latou oloa e pu'e pisinisi fou, atonu e mana'omia e isi pisinisi ona toe fo'i i le laupapa tusi e su'e ai vaega talafeagai.Mo se faʻataʻitaʻiga, networking mamea tau fesootaiga, mea fa'akomepiuta fa'atau o mea taua uma ia mo semiconductor, ma o talosaga ta'itasi e tu'u eseese mana'oga i masini semiconductor.I le taimi lava e tasi, maketi i luga ole laiga e pei ole alamanuia,faafomai, Aerospace, ma le puipuiga e manaʻomia le faʻatauga umi o vaega, ma e masani ona faʻaogaina e inisinia masini faʻamaonia, lea e faia ai nisi o vaega i le mamanu fou, ua uma ona i ai i le tulaga matua o le taamilosaga o le olaga poʻo le litaea.

I nei mataupu, o le matafaioi a le tufatufaina atu e taua tele, aemaise lava mo vaega ua oʻo i le EOL (faʻamutaina poʻo le tapunia o le poloketi) ma feagai ma le luʻitau o le tuai.O le faʻateleina o le manaʻoga mo masini semiconductor o le a faʻavavevave ai le faʻaogaina o masini faʻapitoa faʻapitoa.

E oʻo mai i le taimi nei, o le faʻaumatiaina o masini semiconductor ua faʻateleina e 30%.I le fa'atinoga, e mafai ona fa'aitiitia le ola o se vaega fa'apitoa mai le 10 tausaga i le fitu tausaga.A'o taofia e le au gaosi semiconductor le gaosia o vaega tuai ma tulituliloa le gaosiga o vaega pito i luga, o le matafaioi a le tufatufaina o le a faʻatumu le avanoa ma faʻalauteleina le avanoa ma le ola o masini matutua.Mo Oems, o le filifilia o le paaga saʻo e mautinoa ai le faʻaauauina o la latou sapalai sapalai:

1. Galulue fa'atasi ma le au fa'atau oloa ina ia malamalama po'o fea o iai se vaega fa'apitoa i lona ta'amilosaga o le olaga ma fa'agasolo fa'agasolo mana'oga a'o le'i muta lona ta'amilosaga ola.

2, e ala i le galulue faʻatasi ma tagata faʻatau, ia malamalama i manaʻoga i le lumanaʻi o oloa faʻapitoa.E masani lava, o Oems e masani ona manatu faatauvaa i manaoga i le lumanaʻi.

I le lumanaʻi, o kamupani uma o le a avea ma kamupani tekonolosi, ma o le i ai o se paaga tuuto e taulaʻi i le foia o le faʻafitauli o vaega ua le toe aoga e taua tele.

 

 


Taimi meli: Au-02-2023